(HER)ONTDEK DE KUNSTENAAR IN JEZELF

 
Wil je graag kunst maken met diepgang of met een beeldend verhaal?
Misschien wil je creatief/kunstzinnig bezig zijn en kun je niet op gang komen?
Dan is kunstzinnig dynamisch werken misschien iets voor jou!
Via deze creatieve methodiek kan ik je helpen om nieuwe energie te vinden en inspiratie op te doen om intuïtief en authentiek werk te maken.

Wat houdt kunstzinnig dynamisch werken in?
 
Beelden vertellen meer dan woorden.
Naar aanleiding van een vraag, ervaring of gevoel kom je los van het denken en beeld je uit wat er spontaan in je opkomt via tekenen, schilderen, kleien, beeldhouwen in speksteen, textiel, wolvilten of zintuiglijk schrijven.
Je handen laten zich leiden door je gevoel en je accepteert wat er ontstaat. In dit stadium maak je je niet druk over het resultaat. Het gaat om eigenheid: Wat je maakt ben je zelf.
Het is een ontdekkingsreis waarbij wij samen de creatieve werkstukken analyseren. Aldoende kunnen er vanuit je onderbewustzijn meer gedachten en herinneringen naar boven komen: Dit verbindt je met je dagelijks doen en laten / het hier en nu. Zo word je steeds meer bewust van waar je geïnspireerd door raakt, wat je wilt, wat je kunt, waar je mogelijkheden liggen of wat je juist tegenhoudt.
 
Kunstzinnige opdrachten voor thuis.
 
Tussen de kunstzinnige sessies in zitten minimaal twee weken. In deze periode ga je thuis aan de slag met een opdracht voor een kunstzinnig werkstuk.
Je krijgt als je dit zou wensen, suggesties voor technieken en middelen mee.
 
De werkstukken die je tijdens de kunstzinnige sessies en thuis maakt kun je  beschouwen als "persoonlijke kunstzinnige aantekeningen" die je vervolgens weer om kunt zetten naar andere- of grotere werken.
Ook hiermee gaan wij samen aan de slag.
Gevoel en verstand gaan hierbij hand in hand: Jouw kunstzinnige verhaal kan in een geheel andere vorm en met ander materiaal dan oorspronkelijk worden uitgevoerd. Je kunt naar hartenlust gaan experimenteren en fantaseren.
 
Kunstzinnig dynamisch werken brengt je geestelijk en lichamelijk in beweging.
Gedurende het traject ontvang je veel handvatten om je eigen kunstzinnige ontwikkeling in gang te zetten.

Het aantal kunstzinnige sessies hangt af van jouw behoefte en de aard van je vraag.
Kosten: € 35,-- per sessie van anderhalf uur inclusief btw.
Neem contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek. 
 
 
>>Terug naar homepagina>>